Gurugram

सांकेत कटारिया बने HSEB डिप्लोमा इंजीनियर संगठन के प्रधान

HSEB

 

Viral Sach: HSEB डिप्लोमा इंजीनियर संगठन का द्वि वार्षिक चुनाव गुड़गांव के ग्रेसिस इन होटल में केंद्रीय परिषद से जनरल सेक्रेटरी विपिन, चेयरमैन अमित मुदगिल, प्रधान अभिमन्यु धनकड़ और केंद्रीय परिषद की अध्यक्षता में संपन्न हुआ ।

 

HSEB

 

जिसमें गुरुग्राम के DHBVN और HVPNL लगभग 120 जेईयों ने हिस्सा लिया व मनमोहन एडीओ, सुरेश एसडीओ, धर्म सिंह sdo, दिलबाग एसडीओ और भारत मालिक एसडीओ ने सभी का नेतृत्व करते हुए द्वि वार्षिक चुनाव को संपन्न करवाया ।

 

HSEB

 

दिनांक 30.09.2023 को आगमी दो वर्षो के लिए गुरुग्राम इकाई की सर्कल बॉडी सर्वसम्मति से बनाई गई। जिसमें संकेत कटारिया प्रधान, चेतन कुमार जनरल सेक्रेटरी, अजय यादव सर्कल रिप्रेजेंटेटिव, विनोद कुमार सीनियर वाइस प्रेसिडेंट, विनय कुमार वाइस प्रेसिडेंट, नसीम अहमद डिप्टी सेक्रेटरी, अरशद हुसैन जॉइंट सेक्रेटरी, प्रदीप कुमार सेक्रेटरी ऑडिट, सुमित गर्ग सेक्रेटरी पब्लिसिटी, सुनील डांगी ऑर्गेनाइजर, रविंद्र सैनी मेंबर एग्जीक्यूटिव, प्रदीप यादव मेंबर एग्जीक्यूटिव, प्रिंस धीमान, मेंबर एग्जीक्यूटिव और धीरज पवार मेंबर एग्जीक्यूटिव बनाए गए।

Translated by Google

Viral Sach: The biennial election of HSEB Diploma Engineer Organization was held at Gracis Inn Hotel, Gurgaon under the chairmanship of General Secretary Vipin, Chairman Amit Moudgil, President Abhimanyu Dhankar and the Central Council.

In which about 120 JEs of DHBVN and HVPNL of Gurugram participated and Manmohan ADO, Suresh SDO, Dharam Singh SDO, Dilbagh SDO and Bharat Malik SDO led everyone and conducted the biennial elections.

On 30.09.2023, the circle body of Gurugram unit was unanimously formed for the next two years. In which Sanket Kataria Pradhan, Chetan Kumar General Secretary, Ajay Yadav Circle Representative, Vinod Kumar Senior Vice President, Vinay Kumar Vice President, Naseem Ahmed Deputy Secretary, Arshad Hussain Joint Secretary, Pradeep Kumar Secretary Audit, Sumit Garg Secretary Publicity, Sunil Dangi Organizer, Ravindra Saini was made Member Executive, Pradeep Yadav was made Member Executive, Prince Dhiman was made Member Executive and Dheeraj Pawar was made Member Executive.

Follow us on Facebook 

Follow us on Youtube

Read More News

Shares:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *