गुरुग्राम : Mangat Ram Bagdi – नगर निगम वार्ड 10 नया घोषित वार्ड 33 पूर्व पार्षद मंगत राम बागड़ी ने वार्ड की बुजुर्ग महिला से नारियल फोड़वाकर गली के निर्माण कार्य का शुभारंभ कराया। इस मौके पर काफी संख्या में वार्ड के नागरिक मौजूद रहे और सभी ने यह निर्माण कार्य कराने के लिए वरिष्ठ भाजपा नेता और पूर्व पार्षद मंगत राम बागड़ी तथा तत्कालीन पार्षद शीतल बागड़ी को हृदय से धन्यवाद दिया।
मंगत राम बागड़ी ने शुभारंभ अवसर पर उपस्थित सभी नागरिकों और महिलाओं का आभार व्यक्त करते हुए कहा कि वार्ड के विकास और नागरिकों की सुविधाओं के लिए समर्पित प्रयास आगे भी जारी रहेगा। उन्होंने कहा कि इस गली का निर्माण कार्य होने से नागरिकों को आवागमन की सुविधा प्राप्त होगी।
मंगत राम बागड़ी ने कहा कि वार्ड में अन्य गलियों के निर्माण की स्वीकृति भी प्राप्त हुई है। कुछ गलियों के निर्माण के टेंडर लगे हुए हैं, एक-एक करके सभी निर्माण कार्य पूरे कराए जाएंगे।
मंगत राम बागड़ी ने वार्ड के नागरिकों को भरोसा दिया कि वार्ड के विकास में किसी तरह की कमी नहीं रहने दी जाएगी, जो भी समस्या होगी उसका समाधान किया जाएगा। उन्होंने कहा वैसे तो क्षेत्र के विकास और नागरिकों की समस्याओं पर हमारी पैनी निगाह बनी हुई है, फिर भी अगर आप नागरिकों को किसी भी प्रकार की समस्या हो या किसी विकास की जरूरत हो तो अवश्य ही हमें अवगत कराएं, हम तत्काल प्रभाव से उन कार्यों को करने का काम करेंगे।
शुभारंभ अवसर पर अमर सिह कौशिक, एच. पी. शर्मा और नरेंद्र सोनी, गंगा प्रसाद वशिष्ठ, सुरेश कौशिक, सूरज प्रकाश, महेश चन्द्र, नवीन, लोकेश राठौर, दुर्गा प्रसाद राठौर, रोहित धवन, धर्मेंद्र पांडेय, राजकुमार, भूपेंद्र, सुरेश चंद्र, दामोदर प्रसाद, गीतिका अग्रवाल, नितिन, प्रिया, मीनाक्षी, मुरारी, भूपेंद्र, मोनी मिश्रा, राजेश कुमार, महेश चंद्र, राजकुमार, आरती तिवारी, संयोगिता रानी वालिया, कृतिका प्रसाद, बृजेश, प्रतिम राय, शैलेश राय, हर्ष अग्रवाल, भूमिका पांडेय, जैनेंद्र मिश्रा, गीता जायसवाल, सुरेश, राजबाला, माया, दुर्गा प्रसाद राठौर, दर्शना आदि काफी संख्या में नागरिक उपस्थित रहे।
Translated by Google
Gurugram: Mangat Ram Bagdi – Municipal Corporation Ward 10 newly declared Ward 33 former councilor Mangat Ram Bagdi got the construction work of the lane started by getting an elderly woman of the ward to break a coconut. A large number of citizens of the ward were present on this occasion and everyone thanked senior BJP leader and former councilor Mangat Ram Bagdi and the then councilor Sheetal Bagdi from the heart for getting this construction work done.
Mangat Ram Bagdi expressed his gratitude to all the citizens and women present on the occasion of inauguration and said that dedicated efforts for the development of the ward and facilities for the citizens will continue in future as well. He said that with the construction of this lane, the citizens will get the facility of transportation.
Mangat Ram Bagdi said that approval has also been received for the construction of other lanes in the ward. Tenders have been placed for the construction of some lanes, all the construction work will be completed one by one.
Mangat Ram Bagdi assured the citizens of the ward that no shortage will be allowed in the development of the ward, whatever problem there is will be resolved. He said that although we are keeping a close eye on the development of the area and the problems of the citizens, still if you citizens have any kind of problem or need any development, then definitely inform us, we will work to do those tasks with immediate effect. On the occasion of inauguration, a large number of citizens including Amar Singh Kaushik, H.P. Sharma and Narendra Soni, Ganga Prasad Vashisht, Suresh Kaushik, Suraj Prakash, Mahesh Chandra, Naveen, Lokesh Rathore, Durga Prasad Rathore, Rohit Dhawan, Dharmendra Pandey, Rajkumar, Bhupendra, Suresh Chandra, Damodar Prasad, Geetika Agarwal, Nitin, Priya, Meenakshi, Murari, Bhupendra, Moni Mishra, Rajesh Kumar, Mahesh Chandra, Rajkumar, Aarti Tiwari, Sanyogita Rani Walia, Kritika Prasad, Brijesh, Pratim Rai, Shailesh Rai, Harsh Agarwal, Bhumika Pandey, Jainendra Mishra, Geeta Jaiswal, Suresh, Rajbala, Maya, Durga Prasad Rathore, Darshana etc were present.