Rishiraj Rana : ऐतिहासिक होगा जजपा स्थापना दिवस

Rishiraj Rana

 

Viral Sach : Rishiraj Rana – जननायक जनता पार्टी गुरुग्राम के सभी पदाधिकारियों व कार्यकर्ताओं की बैठक का आयोजन जिला कार्यालय पर राष्ट्रीय उपाध्यक्ष अनंतराम तंवर की अध्यक्षता में किया गया। जिसमें आगामी 30 नवंबर को हरियाणा के ओजस्वी उपमुख्यमंत्री श्री दुष्यंत चौटाला के कार्यक्रम व 9 दिसंबर को पार्टी के स्थापना दिवस के बारे में विचार विमर्श किया गया।

जिला अध्यक्ष रिशीराज राणा ने बताया कि हरियाणा के उपमुख्यमंत्री श्री दुष्यंत चौटाला आगामी 30 नवंबर को गुरुग्राम जिले के सभी कार्यकर्ताओं की बैठक लेंगे तथा पार्टी स्थापना दिवस पर भिवानी में आयोजित होने वाली रैली का निमंत्रण देंगे।

उसी की रूप रेखा बनाने के लिए आज पार्टी के सभी पदाधिकारियों व कार्यकर्ताओं की बैठक का आयोजन किया गया है। सभी साथियों ने आपस मे विचार विमर्श करके 30 नवंबर को उपमुख्यमंत्री श्री दुष्यंत चौटाला का कार्यक्रम सेक्टर 37 सी, कोरोना ऑप्टस सोसाइटी के सामने आयोजित करने का निर्णय लिया गया है।

 

Rishiraj-Rana

 

आगामी कार्यक्रम को सफल बनाने के लिए आज की बैठक में सभी पदाधिकारियो की जिम्मेवारी तय कि गई है।

इस अवसर पर राष्ट्रीय प्रचार सचिव व प्रवक्ता दलबीर धनखड, प्रदेश कोषाध्यक्ष सतबीर लाकड़ा, प्रदेश सचिव अतर सिंह रुहिल, प्रदेश सह सचिव सुरेंदर ठाकरान, विद्या सागर, विनय गुप्ता, कोकी ठाकरान, दीपचंद चैयरमैन, सुरेंदर जांगडा, सतबीर तंवर, अमरनाथ जेई, सुरेंदर गुलिया, रामनिवास फौजी, कृष्ण गाडौली, महमूद अंसारी, रमेश बामल, अख्तर अली |

नरेश यादव, रतन शर्मा, सतीश राघव, तेजू राव, साहब सिंह सौलंकी, किरण कांडपाल, दीपक यादव, रति, संदीप कुंडू, ज्योति वर्मा, रविंदर कटारिया, कुलदीप गढ़ी, परमजीत, सन्नी कटारिया, तुषार यादव, रोहित मोर, देविंदर टांक, संजय यादव, अक्षय दायमा, दीपक ठाकरान, पवन धनकोट, सलमान खान, प्रहलाद कटारिया, सांवत सिंह चौहान, विक्रांत कटारिया, धर्मपाल हंस, अनिल यादव, मंजीत बेनीवाल, आशा, दीपक बेनीवाल, दलबीर, गब्बू सरपंच सहित जननायक जनता पार्टी के पदाधिकारी व कार्यकर्ता उपस्थित रहे।

Translated by Google

Viral Sach: The meeting of all office bearers and workers of Jannayak Janata Party Gurugram was organized at the district office under the chairmanship of National Vice President Anantram Tanwar. In which discussions were held about the upcoming program of Haryana Deputy Chief Minister Mr. Dushyant Chautala on 30th November and the foundation day of the party on 9th December.

District President Rishiraj Rana said that Haryana’s Deputy Chief Minister Mr. Dushyant Chautala will hold a meeting of all the workers of Gurugram district on November 30 and will invite them for a rally to be held in Bhiwani on the party’s foundation day.

A meeting of all the office bearers and workers of the party has been organized today to chalk out the same. After discussion among all the friends, it has been decided to organize the program of Deputy Chief Minister Mr. Dushyant Chautala in front of Corona Optus Society, Sector 37C, on 30th November.

To make the upcoming program a success, the responsibility of all the office bearers has been fixed in today’s meeting.

National Publicity Secretary and Spokesperson Dalbir Dhankhar, State Treasurer Satbir Lakra, State Secretary Atar Singh Ruhil, State Co-Secretary Surender Thakran, Vidya Sagar, Vinay Gupta, Koki Thakran, Deepchand Chairman, Surender Jangda, Satbir Tanwar, Amarnath JE, Surender Gulia, Ramniwas Fauji, Krishna Gadauli, Mehmood Ansari, Ramesh Bamal, Akhtar Ali, Naresh Yadav, Ratan Sharma, Satish Raghav, Teju Rao, Sahab Singh Saulanki, Kiran Kandpal, Deepak Yadav, Rati, Sandeep Kundu, Jyoti Verma, Ravinder Kataria, Kuldeep Garhi, Paramjit, Sunny Kataria, Tushar Yadav, Rohit Mor, Devinder Tank, Sanjay Yadav, Akshay Dayma, Deepak Thakran, Pawan Dhankot, Salman Khan, Prahlad Kataria, Sawant Singh Chauhan, Vikrant Kataria, Dharmapal Hans, Anil Yadav, Manjit Beniwal , Asha, Deepak Beniwal, Dalbir, Gabbu Sarpanch along with office bearers and workers of Jannayak Janata Party were present.

District President Rishiraj Rana said that Haryana’s Deputy Chief Minister Mr. Dushyant Chautala will hold a meeting of all the workers of Gurugram district on November 30 and will invite them for a rally to be held in Bhiwani on the party’s foundation day.

Follow us on Facebook 

Read More News 

 

Read Previous

चौमा आरओबी पास करवाने पर Rao Inderjit का किया आभार व्यक्त

Read Next

Bodhraj Sikri : स्वास्थ्य उद्योग और औषध उद्योग को मिले बढ़ावा

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular